MENU NA DZIŚ  26.03.2019 MENU NA JUTRO 27.03.2019
STANDARD  STANDARD 
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD   OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
GLUTEN FREE GLUTEN FREE
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Jaglanka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą gryczaną i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
GLUTEN & LACTOSE FREE GLUTEN & LACTOSE FREE
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Jaglanka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą gryczaną i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
LACTOSE FREE LACTOSE FREE
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli

 

OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
VEGE VEGE
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z tofu Chili warzywne z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
VEGE+FISH VEGE+FISH
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z tofu Grillowany mintaj z chili warzywnym, kaszą i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
SPORT SPORT
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Proteinowa owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinami Zupa chrzanowa
KOLACJA   KOLACJA  
Falafel z indykiem, pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z indykiem,  orzechami
 DIABETIC DIABETIC
ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z granatem, orzechami i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE  II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Fasolka szparagowa z szynką parmeńską
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Sałatka grecka z fetą Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami 
OFFICE BOX

A bez kolacji

B bez śniadania 

OFFICE BOX

A bez kolacji

B bez śniadania 

ŚNIADANIE  ŚNIADANIE 
Owsianka z bananem, granatem i wiórkami koksowymi Pasta z dyni i masła orzechowego z waflami i warzywami
II ŚNIADANIE 
Brokuł, kalafior i fasolka szparagowa w miso Bezglutenowe ciasto ze śliwkami i kremem z daktyli
OBIAD  OBIAD 
Bibimbap – ryż po koreańsku z wołowiną Chili z indykiem z kaszą bulgur i jogurtem kolendrowym
PODWIECZOREK PODWIECZOREK
Mus z białej czekolady z malinam Zupa chrzanowa
KOLACJA KOLACJA  
Falafel z pieczonymi burakami i sosem tahini Warzywa po indyjsku z orzechami